Onze werkwijze tandheelkundige behandelingen

Man of vrouw, kind, tiener of oudere, iedereen heeft steeds weer aangepaste mondzorg nodig.  Samen met u stellen we daarom een persoonlijk behandelplan op dat past bij uw behoeften. Dit plan kan tandheelkundige zorg inhouden, maar ook gericht zijn op preventie of andere typen van mondzorg.

Preventie en mondhygiëne zijn de basis van het behoud van de kwaliteit van het gebit: voorkomen is immers beter dan genezen. Patty Hooijmans, Jessica van Melzen (preventieassistente), Anouk Huijgen, Fardin Feiz en Esmee Putting (mondhygiënistes) kunnen u zodanig adviseren dat overbodige behandelingen kunnen worden voorkomen. Zo zorgen zij ervoor dat tandheelkundige zorg financieel toegankelijk blijft en binnen uw budget past.

Tandartsen Frank Poorter en Vincent Bosman restaureren met behulp van de beste apparatuur en technieken gebitsslijtage, verrichten complexe wortelkanaalbehandelingen en werken aan esthetische oplossingen. Door het bleken van tanden, het plaatsen van facings, kronen en bruggen verfraaien zij elk gebit.

Voor orthodontie en implantologie werken wij nauw samen met de naast gelegen kliniek.

Poorter Tandartsen is hét centrale adres voor uw volledige mondzorg, van melk- tot kunstgebit.

Wij combineren professionaliteit met een gemoedelijke sfeer. Wilt u een indruk krijgen van onze moderne praktijk? Klik hier voor een 3-dimensionale rondleiding.

We werken nauw en naar grote tevredenheid samen met: